Leanoffice ©• Skåfsjöparksvägen 6, 184 94 Åkersberga • 08-758 90 91

 

Berit Wenngren

Jag har arbetat med IT och affärssystem sedan 80-talet både med försäljning och affärsutveckling. Jag har lång och bred erfarenhet som chef och ledare inom olika verksamheter. Mina erfarenheter har jag fått som Country Manager, VD och ledningsgruppsarbeten i olika företag. 2001 startade jag och Lucy företaget BerLuc och Leanoffice. 

Vår affärsidé är att utveckla kontor och medarbetare. Jag anser att varje medarbetares kunskap och engagemang är avgörande för allas framgång och resultat.

Civilekonom med inriktning organisationsutveckling.

 

Högsta rating för handelsbolag

Lucy Sbrocchi

Jag har arbetat sedan 1984 med personal och utbildningsfrågor, både med försäljning och affärsutveckling. Mina erfarenheter har jag fått som VD, säljchef, konsult, styrelse- och ledningsgruppsarbeten i olika företag; bland annat konsultbolaget IBT och Futurekids – ett bolag som erbjöd datorundervisning för barn i hela Skandinavien. 2001 startade jag och Berit företaget BerLuc som även har utvecklat Lean Office™ det innebär metoder och tankesätt för att hjälpa medarbetaren arbeta effektivt med värdeskapande förbättringar. Jag har med andra ord alltid jobbat med människor vilket jag verkligen brinner för!

Jag är ekonom i botten med studier även i språk och statskunskap